"Leer jezelf en anderen beter kennen"

-Verbeter je communicatiekracht-

DISC Analyse

Met behulp van de DISC analyse breng je op een snelle manier jouw voorkeursgedrag in kaart. Zo begrijp je (beter) wat jezelf en anderen motiveert, wat je kwaliteiten zijn, hoe je graag samenwerkt en wat je allergieën en valkuilen zijn. Op individueel niveau helpt DISC meer zelfinzicht te krijgen. DISC geeft handvatten om je persoonlijk en professioneel verder te ontwikkelen.

Disc en teams

Kwaliteiten en valkuilen kan DISC ook op teamniveau inzichtelijk maken. Met het inzicht van DISC kun je beter gebruik maken en erkenning geven aan de verschillende kwaliteiten in je team. Daarmee bevordert DISC het zelforganiserend vermogen van teams. Ook kun je de rolverdeling en teamsamenstelling afstemmen op de voorkeursstijlen van de teamleden. Mensen zijn meer intrinsiek gemotiveerd wanneer zij gebruik kunnen maken van hun kwaliteiten.

Wil je meer informatie, Bel of mail me.

Praktisch

Zodra we een afspraak hebben gemaakt, zorg ik voor een unieke voucher die jou toegang geeft tot de persoonlijke analyse.

We maken daarna een afspraak van 1 a 1,5 uur voor een debriefing waarin ik jou je voorkeurstijlen uitleg, je inzicht geef in je kwaliteiten en valkuilen, talenten en ontwikkelpunten en hoe je je communciatie kan optimaliseren.

Heb je daarna behoefte aan coaching dan behoort dit natuurlijk tot de mogelijkheden.

Disc en Teams ,

Bel of mail me om samen de mogelijkheden te bekijken.