Recensies

“Faalangst hield mij tegen om veel van mijn dromen na te jagen. Op een moment waarin ik wederom een kans zag (de start van mijn eigen bedrijf) heeft zij mij geholpen om te begrijpen wat faalangst is en hoe ik hiermee om kan gaan. Na iedere sessie ging ik met meer zelfvertrouwen de deur uit. Chantal heeft mij geholpen met praktische voorbeelden, af en toe confronterend maar altijd op een fijne manier. ”

Vrouw, 28 jaar

“Chantal is vriendelijk, attent, energiek, zeer open, leergierig en staat open voor feedback. Ik ervaar haar als zeer prettig in de omgang. Chantal is oprecht geïnteresseerd, kan goed luisteren en denkt makkelijk ‘out of the box’. Als ik tijdens mijn werk en studie tegen zaken aanliep waar ik me niet comfortabel bij voelde coachte Chantal mij door mij goed inzicht te geven in mogelijke oorzaken en hield mij op een prettige manier een spiegel voor. Zij kon goed aangeven op welke gebieden ik gegroeid was en wat mij dat moment al opgeleverd had. Door Chantal ben ik in verschillende situaties anders gaan handelen, waardoor ik sterker in mijn schoenen sta.”

Vrouw, 35 jaar

“Ik wilde graag zelfverzekerder en sterker in mijn schoenen te staan wat betreft het leidinggeven binnen een supermarkt. Samen met Chantal heb ik elke 2 weken in het 1e half jaar van 2021 situaties behandeld die ik heb de werkvloer mee maakte. Er werd uitgebreid door mij verteld wat er gebeurde in de situaties en hoe ik heb gehandeld. Vervolgens liet ze me eerst zelf reflecteren over de situatie, daarna gaf ze mij feedback over hoe ik het ook had kunnen doen. Tot slot liet ze me dan de situatie zo ver als mogelijk over nieuw doen met haar als tegenpersoon. Door de weken heen heb ik aan mezelf gemerkt dat ik steeds sneller en makkelijker ging nadenken hierover en dat de drempel om ergens op af te stappen steeds lager werd. Het heeft me dus goed geholpen wat zelfvertrouwen betreft. Door mij te laten nadenken en reflecteren op echte situaties op de werkvloer en feedback te geven over mijn handelen heb ik veel van haar kunnen leren. Chantal is een rechtvaardige coach, ze kan goed zeggen waar het op staat en brengt dit op een voor mij zeer prettige manier. Je kunt goed en open met haar praten over wat voor situatie of gedachte dan ook en dat heeft voor mij goed gewerkt.”

Man, 39 jaar

“We hebben binnen ons bedrijf een DISC training gedaan bij Chantal. De uitkomsten werden door haar zeer goed uitgelegd met voorbeelden uit de praktijk. In eerste instantie was ik nogal sceptisch over deze training, maar als ik voor mezelf spreek, herkende ik veel van mezelf in de uitkomsten. Chantal stelde iedereen gerust, dat er geen goed of fout was, alleen verschillen tussen mensen. Er was voor iedereen binnen ons team ruimte om vragen te stellen. Deze werden uitgebreid door Chantal beantwoord. Verder maakt ze tijd vrij voor iedereen om nog in te gaan op persoonlijke vragen. Vanuit de uitkomsten van deze training kunnen wij als team maar ook op persoonlijk vlak verder groeien, doordat we elkaar beter hebben leren begrijpen en we nu beter weten hoe we elkaars kracht kunnen benutten. Kortom, Chantal is betrokken en zeer bevlogen, we maken graag vaker gebruik van haar expertise. ”

Vrouw, 43 jaar


‘What you see is what you get’ bij deze authentieke trainster/coach. Puur, eerlijk en recht voor zijn raap, maar altijd volledig ter dienste van de ander. Oog voor detail en zeer goed in staat om vanuit potentie te verstevigen. Chantal sluit aan en versterkt!


Sylvia


Chantal is een fijne coach die je gelijk een vertrouwd gevoel geeft. Ze is heel duidelijk en weet je ook echt een spiegel voor te houden. Daarnaast neemt ze de tijd voor je en kan je altijd bij haar terecht als je even vast loopt. Ze weet je te motiveren om het beste uit je zelf te halen en om vooral je eigen coach te worden.

Bedankt Chantal voor de fijne gesprekken
en je bemoedigende woorden.


Anouschka