Weg met faalangst, door positiever te leren denken!

-Jouw leven weer in beweging door een positieve mindset-

Herkennen van faalangst

Ik neem aan dat je niet zomaar dacht: "Hé ik heb faalangst". Toch kom je gaandeweg in je leven situaties tegen waarbij je je onzeker voelt of stress of spanning voelt. En lukt het niet om iets te veranderen aan die situaties. Dat kan voor een onrustig, gestrest gevoel zorgen. Of erger nog, je blokkeert. Waarna je diezelfde situatie uit de weg gaat. Denk aan situaties als presenteren voor grote groepen, een examen dat je moet maken, collega's aanspreken op gedrag, je eigen bedrijf starten of misschien wel een date aangaan met een leuke dame of heer.

Faalangst kan verlammend werken en daardoor voor problemen zorgen. Wanneer je bang bent om te falen, wordt ironisch genoeg, de kans op falen een stuk groter.

Herken jij dit? Zie je tegen dingen op en ga je situaties vermijden? Bepaalt het situatues in je leven en is het volgens jou tijd om te ingrijpen? Wil jij weer zelfverzekerd door het leven gaan?

Dan breng ik jou weer beweging, weg van jouw faalangst. Wil je weten hoe? Bel of mail me!


Aanpak

Iedereen is anders en heeft andere coaching nodig. Ik heb door ervaringen uit mijn persoonlijke leven en op professioneel vlak veel geleerd en deel dit nu graag met jou om je van jouw faalangst af te helpen. Het belangrijkste is om samen te ontdekken wat het beste bij jou past aan de hand van deze drie stappen:

stap 1: jouw doel bepalen

stap 2: een actieplan opstellen

stap 3: in beweging komen.

Jij leert wat faalangst is, hoe je het pro-actief kan aanpakken en hoe je gedachten die je niet helpen kan ombuigen naar positievere gedachten. Door veel te oefenen en je patronen te herkennen ga je weer op weg naar positieve, helpende gedachten en sta je met meer zelfvertrouwen in het leven.

Samen bereiken we dat jouw faalangst en gedachten als…

· De vorige keer toen ik dat probeerde ging het ook mis…

· Ik ga die toets, examen nooit halen…

· Ik kan het niet….

· Het is niet goed genoeg wat ik lever…

tot het verleden behoren.

Weg met faalangst, stress, spanning en onzekerheid! Op naar beweging, een positieve mindset en meer zelfvertrouwen.