Over mij


Mijn missie als coach & trainer is om jou in beweging te brengen. Beweging in jou persoonlijk en in de manier waarop je denkt over jezelf. Dat denken is vaak de sleutel om van stress en angsten zoals faalangst (en nog veel meer zaken) af te komen. Ik doe dit op een no-nonsense manier. Praktisch en op de individu afgestemd. Mijn coaching is persoonlijk en dat komt omdat ik me heel goed kan inleven in de persoon die tegenover mij zit.

Ik ben zelf zoek geweest naar het antwoord op de vraag: “wat wil ik of wat wil het leven van mij?”. Tot dat ik als coach & trainer ging werken bij NHL-Stenden. Hier ontdekte ik mijn passie om mensen verder te helpen in hun leven. Steeds vaker ontdekte ik dat jonge mensen door stress, perfectionisme of door eerdere negatieve ervaringen in het leven “er niet uithaalden” wat er wel in zat. Dit fascineert mij. Wat blokkeert mensen? Wat houdt ze tegen om dat diploma te halen? Die carrière stap wel te maken? Die toets wel te halen?

Ik wist op basis van mijn eigen zoektocht dat dit vaak te maken heeft met een stuk zelfkennis, zelfwaardering en zelfvertrouwen. En dat een onbalans tussen denken en voelen daar weer ten grondslag aan ligt. Juist die balans is belangrijk om wendbaar en flexibel te blijven om met de veranderingen in het leven om te kunnen gaan.Mijn motto is “alles is altijd in beweging”. Maar ondanks dit motto, liep ik een aantal keren vast. Door wel in de actie te komen en me te verdiepen in hoe ons denken en voelen werkt, in meditatie en reflectie en natuurlijk door de diverse opleidingen tot coach en trainer te volgen, leerde ik mijn kwaliteiten, waarden en overtuigingen kennen. Dit heeft me veel gebracht. Meer rust, zelfkennis, zelfvertrouwen, een blijer leven. Ik ervaar meer het gevoel van zingeving en heb vooral minder stress en angst. Ik leerde ook dat dat alles wat je nodig hebt om verder te komen in dit leven al in je zit. Een fijne gedachte. Je moet het alleen wel weten te vinden om het in te kunnen zetten om weer in beweging te komen.Zoek jij een coach en spreekt mijn verhaal je aan? Bel of mail me.